Gillingham village hall

The village hall at Gillingham, near Beccles, is well used, but following plans to refresh the overall facilities, plans were drawn up to restructure their toilet provision.  Previously, the toilets were poorly laid out, and there was inadequate provision for disabled users.  Over time, they became increasingly difficult to maintain due to their age.

 Gillingham village hall - before 

 Although the main entrance to the hall was via a slope. this was quite steep, and gave no help to those who needed to use handrails.  A new ramp and steps with handrails has been built, to complement the new entrance doors.

Gillingham village hall - toilet

 WREN funding was awarded to the toilet restructuring, which now offers updated facilities for all user groups, and gives the hall a better opportunity to encourage increased hirings, making them more sustainable.

Project Details

Area
Norfolk & Suffolk
Project types
Community
Administrator
Lyn Hannant
Manager
Sarah Gosling
Started
Aug 09, 2010
Finished
Oct 01, 2010

Grant Information

Scheme
Main Grant Scheme
Grant allocated
£24,975.00
Project cost
£34,975.00

Project Finder

You are here